Aktuális kedvezmény

Válaszd ki, melyik kedvezményt szeretnéd felhasználni!

1. Féláras belépő a Házibuli randira
A kedvezményes időszak: mindig a két buli közötti időszak!

Ha két házibuli randi között részt veszel egy randi programon, akkor automatikusan a következő buliba féláron jöhetsz. A kötetlen, nagy létszámú, táncos-játékos ismerkedős este Budapest leghosszabb ismerkedős partija lett, ami egyre népszerűbb a társkeresők körében. A kedvezmény tehát azt jelenti, hogy a buliba ketten jöhettek egy részvételi díjért, ha voltál nálunk az adott időszakban ismerkedni. 

A Házibuli randiról bővebben

2. Félárú belépő bármelyik ismerkedős programra
Nincs időkorlát, csak jelentkezz egyszerre két programra.

Válassz egyszerre két programot és időrendben a másodikat féláron kapod. A kedvezmény igénybvevételének egyetlen feltétele, hogy mindkét jelentkezésed beérkezzen hozzánk. Jelentkezni online vagy e-mailben is tudsz. A választott két program bármelyik lehet, ami az aktuális programok között szerepel a honlapon. A kedvezményt a jelentkezés-visszaigazoló e-mailünkben erősítjük meg.


3. Együttes jelentkezés - 500 Ft/fő
Nincs időkorlát. E-mailben jelezd nekünk kivel jössz együtt a programra.

Ha együtt jössz egy ismerősöddel a programjainkra, akkor mindketten 500 Ft kedvezményben részesültök. Az együttes jelentkezést e-mailben írd meg nekünk, hogy a kedvezményes csomagba be tudjunk vezetni titeket. E-mail címünk: randimaskepp@gmail.com


Aktuális programok

Regisztrálok