Ajándék Kupon

Ajándékozz Randit 

Ha van olyan ismerősöd, barátod, rokonod, munkatársad... aki társat keres- ajándékozz Neki Randikupont! Eredeti, ötletes és személyreszóló ajándék, hogy egy olyan programot adsz, ahol a szórakozás és a pártalálás a cél. 

Hisszük, hogy a személyes találkozások megnyitják a randizókat, a feszengés nélküli játszás, egy szabadban töltött közös nap vagy éppen borozás kötetlenné és természetessé teszi az ismerkedést. Itt nem kell sablonos kérdésekkel készülni, fotókat nézegetni, a programokat a játékmestereink vezetik úgy, hogy a változatos játékokon keresztül ismerje meg egymást a 10-20 fős randizó csapat, ahol a szervezés során kiemelt figyelmet kap a személyes törődés és a kiegyensúlyozott fiú-lány arány biztosítása.


A Kupon vásárlásának menete

- írj nekünk egy e-mailt a randimaskepp@gmail-com-ra, ami tartalmazza:

1. A kupon összegét. Játékos randik részvételi díja 4000 Ft, a túráké 5000, a Házibulié és Borkóstolóé 7000 Ft. A kedvezményeink közül esetleg érdemes figyelembe venni, hogy 2 programra jelentkezés esetén a második félárú, tehát 2 játékos program 6000 Ft, egy játék és egy túra 6500 és így tovább. A kedvezményekről bővebben itt olvashatsz.
2. A kedvezményezett nevét és életkorát is írd meg légyszíves, így tartjuk nyilván a kuponokat vagy írjuk be egyből az ismerősödet a programra.
3. A számlázási névre és címre lesz még szükségünk.

- Mi válasz e-mailben megírjuk az átutaláshoz szükséges adatokat és fontos tudnivalókat.
- Az összeg beérkezését követően küldjük a kupont és a számlát elektronikusan.

- A kupon színes, nyomdailag vagy házilag nyomtatható formátumban kerül küldésre. (Javasolt méret a 10x15-ös fénykép nagyság, de a design lehetővé teszi más méret választását.)
-
A kupon formája úgy lett kialakítva, hogy a tartalmába bele tudsz írni, így a nevet és a saját kis köszöntőt, szöveget, aláírást a kuponformánkba bele tudod illleszteni.

- A kupon felhasználására egy évig van lehetőség, nem muszáj neked kiválasztanod a dátumot és programot, válasszon az ismerősöd szabadon társasjátékos, krimi játékos, borkóstolós, túrás, bringás, házibulis és szezonális alkalmaink közül, melyek a www.randimaskepp.hu főoldalon találhatóak.  

A programjaink azért különlegesek, mert az ismerkedés mellett vidám időtöltést is jelentenek, ahol új társaság, szórakoztató játékok és egy valódi élmény várja a randizókat.


FÓKUSZBAN A RANDIMÁSKÉPP IS (TV felvétel)


Randi-másképp, ahol a tartós kapcsolatok születnek