Bor vagy Sörkóstoló Randi

Borkóstoló Randi

A borkóstolás kiváló alkalom, hogy nyitott légy, vidám és játékos. Bort kedvelő és társra vágyó fiúkkal és lányokkal találkozhatsz ezen az estén, egy hangulatos, belvárosi borospincében, ahol nemcsak a borokkal ismerkedünk, de egymással is.

A Borkóstoló Randin egy hangulatos kis belvárosi borházban várunk - pogácsával, sajtfalatkákkal, és a sommelier által összeállított borsorral. Már érkezéskor ügyelünk arra, hogy a lányok és a fiúk „keveredve” foglalják el a helyüket.

Télen forraltboros randit is tartunk, amihez sütiféléket harapunk ismerkedés közben, megelőlegezve egy kis adventi, összebújós hangulatot:).


Sörkóstoló Randi

A bolti sörök világán átlépve, a randi keretét az igazi, minőségi kézműves sörök adják. Lehet ennek ellenállni? 4 különleges sör, egy ismerkedésre nyitott csapat és vicces játékmesterünk garantálják az este hangulatát.

Kóstoltad már a fóti Pils-t vagy Zwickl-t, esetleg Sörapu narancsos-mézes gyömbérsörét? Randiztál már IGAZI sört kortyolgatva? Egészen más lesz a véleményed a sörről az este után.

Ne hagyd ki! Számos játékot is tartogatunk nektek, hogy a randijainktól megszokott módon az ismerkedést segítsük, a programot színesítsük, hogy minél több telefonszámot küldhessünk meg nektek a randi után e-mailben.


Korosztálygarancia

A kóstoló randikat korosztály garanciával tartjuk, ami azt jelenti, hogy a program kiírásban két korosztályt jelölünk meg, de nagy átfedések esetén, ill. a beérkező kérések alapján a randit egy csoportban, egy helységben tartjuk meg. A korosztályokkal kapcsolatban a szervezés egyéni odafigyeléssel történik, szükség esetén telefonon, e-mailben is egyeztetünk a randizókkal, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát és a randinak valós terepet biztosítsunk. Amennyiben a két korosztály tisztán elválasztható, vagy a jelentkezők közötti korkülönbség magas, a randit két csoportban, két külön teremben tartjuk meg. A korosztály garancia és az összevont csoport a randizóink kérése és a beérkező visszajelzések miatt kapott teret. 


Mi fog történni?

A randi este 7-kor kezdődik. A helyszín egy hangulatos belvárosi borház (a sörkóstolót is itt tartjuk), ahol nem fognak mások zavarni, családias hangulatban csak magunk leszünk.

A létszám minimum 10 fő, maximum 20 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért telefonon is keresünk a program előtti napon.

Minden alkalom a feszengés oldására alkalmas bemutatkozó játékkal és persze a pohár megtöltésével kezdődik, így könnyen áthidalható az első pár kínos perc, amikor még nem ismerjük egymást.

4 féle bort vagy sört kóstolunk, a bor és sörsort mindig változtatjuk, hogy változatos legyen a program, ha többször is lenne kedved eljönni. Az ismerkedést és a kóstolást a randi játékmesterünk irányítja. Az ismerkedésre nem kell készülnöd „elcsépelt kérdésekkel”, játékmesterünk érdekes, humoros játékokkal fogja a csapatot összehozni. Felváltva kóstolunk és játszunk az este során.


A játékokat párban vagy 3-4 fős kiscsoportban kell megoldani, így a csapattagok tudása összeadódik. Garantáltan mindig más lesz a párod és máshol fogsz ülni az este során, így a megismerésből senki sem marad ki.


A kóstoló mellé bőséges korcsolya tálat is kínálunk (pogácsa, sajttál vagy sós falatkák). Így tesszük még kellemesebbé az estét. Nem válunk borszakértőkké, de sokat fogunk nevetni és egy nagyon kellemes estét töltünk együtt, a szakértő sommeliert pedig lehet bátran kérdezni, ha valami nagyon érdekelne.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük a véleményeteket a randiról és megjelölheted azokat a résztvevőket (többet is lehet, igen), akikkel szívesen kapcsolatba lépnél. Kölcsönös jelölés esetén, 48 órán belül kapsz egy levelet tőlünk e-mailben és máris folytatódhat az ismerkedés. Megküldjük nektek egymás elérhetőségeit.

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.


A közös élmény összehoz!