Gyakori kérdések

Gyakori kérdések a regisztráció során

Regisztrálni a fő oldal jobb felső sarkában található Regisztráció pontra kattintva lehet. Ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot értelemszerűen. A regisztráció ingyenes.

Ezen az oldalon technikai segítséget nyújtunk a regisztráláshoz és a funkciók használatához a gyakori hibák és kérdések alapján összegyűjtve:

Születési dátum beállítása

Használd a megjelenő naptár mindkét nyilacskáját. A sima nyíllal a hónap, nap állítható, míg a dupla nyíllal az évszám. Mentés előtt ellenőrizd, hogy biztosan jól adtad-e meg a születési dátumodat.


Adatlap aktiválása

A regisztrációt követően, azonnal kapsz egy e-mail a megadott címre, hogy erősítsd meg a regisztrációdat. Ha nem érkezne levél tőlünk a postafiókodba, ellenőrizd a Spam mappát, gmail esetén a promoció-nak nevezett leveleket is. A megerősítésre 48 órád van, utána törlődnek az adatok a rendszerünkből. Ha esetleg Spam-be került az üzenet, be tudod állítani, hogy többé ne kezelje így a leveleinket a rendszer.

A regisztrációt még nekünk is ellenőriznünk kell, ha minden rendben van, aktiváljuk az adatlapodat, amiről szintén kapsz egy értesítést e-mailben.

Levelezés

Bármilyen hosszúságú levelet tudsz küldeni és fogadni a Randi-másképp tagoknak. DE az adatlapodon a postafiókodra pillantva, csak az első pár sor látszik, utána három pont jön. A levél teljes elolvasásához a PONTOKRA kell kattintani. Ha a névre vagy szövegre kattintasz, nem nyílik meg a levél.


Meghívó küldés

Lehetőséged van meghívni a neked szimpatikus randi tagokat- akár többet is - a meghívó-küldés használatával arra programra, amelyre szeretnél jönni. Elképzelted már, milyen lehet egyszerre több, szimpatikus lánnyal/fiúval találkozni, mindenféle elvárások nélkül? A Randimásképp online felületét használva akár ki is próbálhatod. Másik oldalról pedig ki ne örülne egy rejtélyes meghívónak és egy szuper programnak? Jó alkalom személyes találkozásra invitálni a másikat.

A meghívókra illik válaszolni, ha nem is érsz rá éppen akkor. Nincs automatikus üzenet, neked kell azt megírni!

Keresés

A Keresés menüpont bár látszik a fő oldalon, azt csak a regisztrált tagok tudják használni. Regisztráció és a mi jóváhagyásunk nélkül nem nézegetheti senki a tagok adatlapját, képeit.

Fényképek

Nem kötelező a fénykép feltöltése, de erősen ajánlott, hiszen így sokkal nagyobb az esélye a levelek, meghívók érkezésének vagy egy program után az egymásra találásnak.

Kérdések, segítség

Ha valamiben elakadtál, írj nekünk nyugodtan: randimaskepp@gmail.com