Jelentkezés

Jelentkezési szabályok

  1. 1. A választható programokat és az időpontokat a fő oldalunkon találod. A meghirdetett programok bővebben gombjára kattintva láthatod a részleteket (helyszín, időpont, leírás). A program kiírásokat tartalmazó boxok jobb felső sarkában van a "jelentkezem" felirat, amire kattintva az online jelentkezési lapunkat tudod kitölteni. 
  2.  
  3. 2. A jelentkezésnek nem feltétele a regisztrálás, tehát regisztráció nélküli is tudsz programra jelentkezni. A regisztrációt azért ajánljuk, mert úgy sokkal több lehetőséged lesz a kapcsolatépítésre, kedvezményekre és Meghívókat is tudsz küldeni a neked szimpatikus tagoknak. (Nem célunk azonban a vég nélküli levelezés támogatása, mi a személyes találkozások mellett köteleztük el magunkat.) Fontos még megemlíteni, hogy a regisztrált felhasználóink valós, hiteles emberek. 1 éven belül mindenkit személyesen is megismerünk, mivel a programokon való részvétel évente legalább egyszer kötelező.
  4.  
  5. 3. Az online jelentkezési lapra írt adatok titkosak, kizárólag a szervezők látják és csak azt a cél szolgálják (pl. telefonszám), hogy tudjunk veled egyeztetni, ha szükségesnek érezzük. Ezért fontos, hogy valós adatokat adj meg!  
  6.  
  7. 4. A jelentkezési lap beküldése után kapsz tőlünk egy visszaigazolást, hogy a jelentkezésedet megkaptuk. A válasz nem automata, mert minden jelentkezés során vizsgáljuk az aktuális arányokat és korosztályt. Amennyiben a fiúk vagy lányok jelentkezésének aránya eltolódna, akkor ezt is jelezzük (ideiglenesen várólistára kerülsz), bevárjuk az ellenkező nem résztvevőit:) Ha a korosztályban úgy érezzük, hogy másik programot javasolnánk neked, akkor jelentkezünk telefonon egy gyors egyeztetésre. Egyéni odafigyeléssel és tájékoztatással, komoly szervezési munkával biztosítjuk a programok eredményességét.
  8.            
  9. 5. Befizetés
  10. Mindenképpen várd meg az e-mailes visszaigazolásunkat, csak a visszejelzésünk után utald át a részvételi díjat. A visszaigazolásban azt is megírjuk, hogy van-e kedvezményed. Az egyes programkiírásoknál és Kapcsolat menüpontban a céges adatokat, számlaszámot is megtalálod. A díj befizetése garantálja azt, hogy benne vagy a csapatban, így a visszaigazolásunk után jó, ha a befizetésre azonnal sort kerítesz. Befizetési lehetőségek: átutalás, bankfiókban befizetés, postai utalvány. A helyszínen csak indokolt, és ritka esetben lehet fizetni, amit előre kell egyeztetnünk. A befizetés megérkezéséről szintén küldünk egy visszaigazolást e-mailben, a számlát a program után elektronikusan kapod meg.
  11.  
  12. 6. Lemondás
  13. - Amennyiben a jelentkezésedet a program előtt 48 órával mondod le, akkor van lehetőséged a részvételi díj visszakérésére, amit átutalással teljesítünk. Ebben az esetben lehetőséged van a befizetés görgetésére is, azaz a befizetésedet egy másik programon felhasználhatod. A görgetésre max. 2 hónapig van lehetőséged.
  14. - Ha már kicsúsztál a 48 órás lemondásból, de biztos, hogy nem tudsz jönni, akkor a részvétel átruházható veled egyidős és azonos nemű ismerős részére.
  15. - Ha nem sikerül lemondani időben a programot, akkor sajnos az úgy számít, mintha ott lettél volna. (Remélhetőleg ilyenre nem kerül sor.) Indokolt (vis mayor pl. autóbaleset, árvíz, sztrájk) esetben egyénileg egyeztetünk. Ha nem jelensz meg, értelemszerűen akkor sem tudjuk a díjat visszafizetni, vagy áttenni.
  16. - Kérünk, hogy ha jelentkezel egy programra, és mégis közbejön valami, mondd le időben a részvételedet. Ha bármiféle kommunikáció nélkül nem jössz el a programra, többé nem tudjuk elfogadni a jelentkezésedet. Ezt a többi randizónk és a megbízható, eredményes szervezés érdekében szigorúan nyilvántartjuk.
  17.  
  18. 7. Halasztás
  19. - Vis Mayor esetén (országos risztású időjárási helyzet, sztrájk, hatósági tiltások stb..) a mi felelősségünk is mentesül, ilyen esetben program halasztásra kerülhet sor. Minden változásról tájékoztatunk (e-mailben, sürgős esetben telefonon).         
  20. - Halasztásra akkor kerülhet még sor, ha a létszám vagy arány a vállalt minimumot nem érné el vagy az utolsó pillanatban sok visszalépés van. Ilyen esetben legkésőbb a program előtt 2 nappal tájékoztatunk (jellemzően telefonon, ha nem érünk el, akkor e-mailben.)      
  21.  
  22. A kedvezményekről itt olvashatsz. 
  23. A regisztrációról itt olvashatsz bővebben.    
  24. A legfőbb szabályokat és további kérdéseket az ÁSZF-ben találod meg.
  25. Hírlevél feliratkozás

Várjuk szeretettel a jelentkezésedet! Bármilyen kérdéseddel, ötlettel keress minket a randimaskepp@gmail.com címen!