Időpont: 2020.02.21. 19.00 óra

Borkóstoló Valentin nap alkalmából febr. 21.

Helyszín: BorLabor étterem, Budapest, Veres Pálné u.

Kapcsolódj ki pénteken, gyere egy remek hangulatú borkóstolóra, ahol új társaságot, új embereket ismerhetsz meg. A program célja, hogy szórakozva, észrevétlenül ismerkedj. Egyedülálló alkalom, hogy olyan hétzáró programra jöhetsz, ahol hozzád hasonló nyitott fiúkkal és lányokkal találkozol.

3 órás randi során nemcsak töltünk, de játszani is fogunk. Hangulatos pince, könnyed, humoros beszélgetés és játékos feladatok várnak rád, hogy közelebbről megismerhess mindenkit. Nincs feszengés és kötelező kérdésfeltevés, csak játék, finom borok és finom kísérő falatkák. Nem válunk borszakértőkké, de sokat fogunk nevetni és minden játékot másvalakivel fogsz megoldani a csapatból. A programot vidám és közvetlen sommelierünk vezeti.

A garanciáról ide kattintva olvashatsz bővebben.


Részletek

 1. Helyszín: BorLabor étterem (Budapest, V. Veres Pálné u. 7.)
 2. Időpont: 2020.02.21. 19.00-22.00 óráig
 3. Korosztály: lányok 26-44 év, fiúk 28-45 év 
 4. Létszám: min 10, max 20 fő 
 5. Részvételi díj: 7000 Ft/fő
 6.  

KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - 3 féle garanciát a szervezéshez (létszám, korosztály és "nem tetszett senki" garancia)
 3. - 4 féle bor kóstolását és kísérő falatkákat
 4. - Hangulatos belvárosi pince biztosítását
 5. - Sommelier és a játékmester programvezetését
    (könnyed hangulat, szórakoztató játékok)
 6. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 7. - 48 órán belüli e-mail értesítést a kérdőívek eredméynéről, az elérhetőségeket kölcsönös jelölések esetén megadjuk a feleknek.


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra.
 3. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 6. 6. Számlaszám: emilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 7. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 8. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 9. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK