Sportos Randi

Sportos Randi

A sport az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység! A sport azonban a szimpla testmozgásnál sokkal több. Mi már azt is tudjuk, hogy nemcsak az önbizalmat, akaratot erősíti, hanem olyan szórakozás, ami az embereket közel hozza, összehangolja. A sport erejét felhasználva, együtt döntjük le a gátlásokat, válunk nyitottá, hogy a csapatnyi, kezdetben ismeretlen fiú és lány a randi végére ismerősként üljön egy asztalhoz. Nem kell teljesítményre gondolni, nem a futásról vagy más megterhelő feladatról van szó:) A sportos randi három eleme:

- bowling játék a páros gurítás szabályai szerint
- csocsó játék
- ismerkedős játékok, ahol elmélyülhetnek a beszélgetések

A randit két játékmester vezeti, akik gondoskodnak az ügyes beosztásról, hogy mindenki-mindenkivel párba kerüljön. Hogy kivel fogsz gurítani, csocsózni vagy játszani azt a kifüggesztett beosztásból is láthatod menetközben. Minden játékban tehát más párod lesz, így szerzitek a pontokat közösen. Kötetlenül, elvárások és versengés nélkül játszunk, hiszen a célunk az ismerkedés, új szimpátiák összehozása. Nem kell "profinak" lenni mindenben:) A Sportos Randi egy igazán különleges randi program. Sport, szórakozás és ismerkedés egyben. Ezen az estén vidám hangulat, sok játék vár benneteket.

Mi fog történni?

A helyszínünk az ATTE Bowling Centrum (XIII. kerület), ahol összesen 4 darab, jó minőségű pálya van, nem kell tartani a bevásárló-szórakozó központok nyüzsgésétől. 

A létszám minimum 10 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért telefonon is keresünk a program előtti napon.

Nem csapunk azonnal a lecsóba:) Játékos bemutatkozással kezdünk, ráhangolódunk egymásra.

Öltözéknek kényelmes, mégis egy első randinak megfelelő ruhát javasolunk, ahol számítani kell arra, hogy a cipőket le kell cserélni a bowling cipőkre, amit a helyszínen kapunk.

Az este során a mindenki fog bowlingozni, csocsózni és játszani. A játékok során mindig valaki mással kerülsz párba, így lehetőség lesz a szimpátiák kialakulására, mindenkit meg fogsz ismerni. (A gurításban, golyóválasztásban a bowling mesterünk segít, szívesen ad technikai tanácsot is.)

Az este során egy percig sem fogsz unatkozni :-)

A bowling pályánk helyszínén működik egy kis büfé, ahol lehetőség van szendvics, rágcsálnivaló vásárlására. Mi popcornnal kínálunk majd.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük a véleményeteket a randiról és megjelölheted azokat a résztvevőket (többet is lehet, igen), akikkel szívesen kapcsolatba lépnél. A kérdőív eredményéről 48 órán belül kapsz egy levelet tőlünk e-mailben, a kölcsönös jelöléseknél megküldjük az elérhetőségeket is és máris folytatódhat az ismerkedés.

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket utólag is, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon vett részt.

A jelentkezésről itt olvashatsz
A regisztrációról tt olvashatsz
Hírlevél feliratkozás
Kedvezmények

Lendületet adunk!